Sociaal Kapitaal

In het leven kom je continue inspirerende mensen tegen met wie je graag samenwerkt  en hun sociaal kapitaal belangeloos met je delen (en vice versa natuurlijk).

Hieronder een greep (niet iedereen staat erop) uit mijn netwerk van bijzondere mensen die mij afgelopen tijd hebben geholpen om mijn dromen waar te maken, wiens advies ik waardeer en het beste met mij voor hebben.

 

Marike van IJssel

Marike is een heerlijk mens: warm, open en ontzettend goed in het begeleiden en doorzien van teamprocessen. Daarnaast brengt ze geluk, heel veel geluk! Als initiator van de geluksroute laat ze vele steden in Nederland zien, dat er meer mogelijk is dan je denkt zonder geld. Tot slot is ze ook een eerste klas gangmaker: als zij er is, kan het feestje beginnen!

Nathalie Lecina

We kwamen elkaar tegen op een mooie zomerdag, en de match was gelijk gelegd: ik had ruimte, zij een project, studio Moio waarmee zij de wereld een stukje beter en mooier wilt maken door jongeren een nieuwe kans te geven aan hun toekomst te werken. Zij is iemand die snel kan schakelen: ze ziet een kans en ze gaat erop af. Ze heeft ook een enorm groot hart: ze werkt volledig vanuit haar passie om jongeren te helpen hun eigen passie te vinden en geeft niet snel op. Zij laat iedereen schitteren.

 

 

 Tjebbe Westendorp

Tjebbe is energiewerker, muzikant, yogadocent en eigenaar van de Lindewei, een plek waar hij aan zijn nieuwe samenleving bouwt, maar die ook gelijk waarmaakt: een plek voor iedereen waar je jezelf kan zijn en jezelf kan vinden. Hij creëert verbinding, sfeer en contact via zijn activiteiten en werk. Hij laat zien dat het anders kan en geeft ruimte voor mijn business om te groeien en te ontwikkelen, daar ben ik hem intens dankbaar voor!

Amrit Dev Kaur Khalsa

Zij is een ervaren Kundalini Yogadocent en helpt mij met mijn eigen ontwikkeling als yogadocent, inspireert en motiveert mij in het vinden van de balans tussen body, mind and soul. Daarnaast kan zij heerlijk thee zetten en heeft een enorm gevoel voor humor. Heb ontzettend veel van haar geleerd!

Jules Stoop

Hij helpt mij met alles!

typografie (nog niet voor deze site…komt eraan), fotografie (in deze site gebruik ik zijn serie over het Rurhgebiet), geluidtechnische dingen (hij is sonoloog, iets moeilijks op het conservatorium) en het leven. Soulmate en bunny in crime. Tevens een ontzettend bijzonder en lief mens, die zo onbaatzuchtig is dat hij zichzelf weleens vergeet!  Dankzij dit soort mensen, is de wereld een mooie plek.

 

Shanti Silos

Shanti is een van de meest stralende mensen die ik ooit heb ontmoet en sindsdien werken we samen aan onze projecten: zij heeft een gave om mensen te activeren en te verbinden met een hoger doel en er samen voor te gaan. Samen hebben we oa een documentaire gemaakt en het creatieve proces was zo verslavend leuk dat we door willen met het volgende project. Wat ik bijzonder vind aan Shanti, is dat zij doet wat ze preekt (practice what you preach) en op die manier een lichtend voorbeeld is voor de mensen om ons heen: be the light, spread the light!

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *