Lentekriebels! What’s cooking?

Beste vriend, volger of soulmate

er gebeurt zoveel komende weken!

In de winter was het tijd om alles te laten bezinken en nieuwe zaadjes te planten, plannen bedenken, dromen in gang zetten…

En opeens is het lente en alles komt tot leven, bij jou ook?

 

Hieronder een korte update van alle projecten en events die komende tijd het programma staat.

Laat jij mij ook weten wat jij zoal doet?

 

GANGMAKERIJ-platform voor giveconomy mensen en projecten

 

28 maart is 8uuroverwerken in heel de wereld en ook in Leiden. Creatievelingen werken 8 uur over voor het goede doel, wat nou crisis? Geen poen, gewoon doen! Met een enthousiast team hebben we dit event vorig jaar voor het eerst georganiseerd en ook dit jaar maken we er een feest van! Het zit bijna vol, dus als je nog wilt meedoen moet je snel opgeven.

http://www.gangmakerij.nl/programma-2/?event_id=1480

 

29 maart Stevensbloemfestival waar de Snoezelkoepel van 13-19 uur is open gesteld, kom ervaren hoe het is om lekker weg te dromen in deze zachte yurt. We willen daarna verder trekken met de deze droomyurt door Nederland, langs kantoren, scholen en festivals, om mensen te laten ervaren hoe het is om te ontprikkelen en je speelse kind weer uit te laten.

kleinbreien

10 april: Waarmaakdag Leiden. Van dromen naar doen, laat jouw idee in 1 dag waarmaken. Dit event organiseer ik nu al sinds 2012 met een groeiende groep gangmakers en waarmakers, en elke keer is het een explosie van energie! Het mes snijdt aan twee kanten, dus voor iedereen is het een feest om mee te doen. Ook hier geldt: we zitten altijd vol, wacht niet te lang met het waarmaken van je dromen!

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in via http://waarmaakdag.nl/inschrijven/

 

KUNDALINI YOGA

Ik geef 3 yogalessen in de week! Superrrrblij mee. Er is een enthousiaste groep van studenten en mensen die regelmatig yoga doen en naar de verschillende workshop komen in de Lindewei. Iedereen merkt het effect van deze vorm van yoga: bewustwording en ontspanning!

Regelmatig verzorg ik ook proeflessen en TRY-outs voor beginners check www.studentenyogaleiden.nl

De volgende TRY-out is op 31 maart, check mijn Facebook voor de events.

tryoutyoga2 web

BTW mijn lessen en workshops zijn ook voor niet-studenten tot ongeveer 35 jaar. Het is een mooie mix van bewuste zenmakers!

Roosterwijziging: 26 maart is er savonds geen yogales ivm met verhuur van de ruimte, dus reserveer een ander lesje bij mij op maandag of woensdagochtend of bij Tjebbe op maandag of dinsdagavond.

 

Muziek in de Lindewei komende maand!

De band RAGA zijn topartiesten en komen speciaal naar Leiden voor een concert in klassieke Indiaase muziek, mis het niet op 6 april, zondagmiddag.

muziekflyerhemagroenafdrukken

 

Tot ziens!

Stralende groet,

Chiara van den Berg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *