Nieuwe site, nieuwe kansen

Ik ben bezig een nieuwe website te maken. Misschien dat deze site er daarom er een beetje kaal uitziet. Alleen tekst en drie pagina’s om mee te beginnen:

werk

mijn cv staat op linkedin dus ik ga verder niet herhalen hoe veel ervaring en talent ik in huis heb. Dan kun je zelf afleiden uit mijn arbeidsverleden en heden. Wat ik interessanter vindt om te melden is mijn visie op werk. Waarom werk je? Hoe werk je? Samen aan een opdracht werk en de klus klaren, is toch een kwestie van een goede klik hebben met elkaar. Daarom dat ik begin met mijn visie op werk.

Verlangens

Waarom werk je eigenlijk? Omdat we bepaalde verlangens en wensen hebben die we willen vervullen: een uitdagend leven, een eigen huis, af en toe een mooi boek kunnen kopen, nieuwe mensen ontmoeten etc. Werk is de basis van ons leven, want via werk ontwikkelen wij ons persoonlijk, maar krijgen we ook veel waarde terug, zoals geld en nieuwe contacten.

Nieuws

Ja, dat spreekt voor zich: wat speelt er nu in mijn leven af? Omdat ik zelfstandig ondernemer ben en dus mijn eigen tijd indeel, ben ik niet al a minute inzetbaar als filmcoach. Soms ben ik even bezig met gangmaken en dan ben ik daar 120% van mijn tijd me bezig (weekend, vakantie, doe ik niet echt aan, daar is mijn werk veel te leuk voor). Dus het is voor de buitenwereld handig om te weten wat my big project van het moment is, zodat je wellicht kan aanhaken of afwachten tot ik weer ruimte hebben voor nieuwe avonturen.

Het werd tijd om over te stappen van web 1.0 naar de wondere wereld van WordPress. Sinds vorig jaar produceer ik samen met Sponiza WordPress-workshops in Leiden. Ik had zelf toen nul verstand van deze online software, maar wist wel dat het ontzettend handig is als je niet teveel geld wilt uitgeven en klein beetje eigenwijs bent. Want er is niks zo arbeidsintensief als het bijhouden van je eigen website! Afgelopen 5 jaar (ik heb pas sinds ik freelance een eigen site, zo rond 25 ben ik online gegaan met mijn diensten) ben ik zeker 5 keer volledig van stijl, logo, diensten en naam veranderd.

 

 

(Next Post) »

One Comment  to  Nieuwe site, nieuwe kansen

 1. Ha Chiara,
  Wij speelden rond mei/juni in jouw steegje met The Sunshine Soldiers. Jij nodigde ons uit om een receptie met muziek te verlevendigen. Helaas is dat er niet van gekomen, sorry. Maar wat jij ons vertelde over jouw werk, hield ons wel bezig. Graag zouden we weer met jou in contact komen. We willen als The Sunshine Soldiers graag een sprong voorwaarts maken, maar we kunnen dat niet alleen. Vooral zaken als het werven van verpleeghuizen en het binnenhalen van geld (fondsen, donaties e.d.) is niet meteen ons kopje thee.
  Daarnaast willen we ook graag een mini-documentaire maken over ons werk, om aan de wereld duidelijk te maken wat we doen en waarom.
  Denk je dat je ons kan helpen? Wij kunnen als tegenprestatie onze muzikale act op veel verschillende plekken doen, andere opties staan ook open.
  Yours sincerely,
  ook namens Robert Sunshine,
  Joost
  06 36170770

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *