A day in the office:

Donderdag 9 juli 2015. Ik kom rond 12.30 aanfietsen bij de Gangmakerij#6 Cowerkclub met de boodschappen, biologische kruidenthee en melk voor de liters machiatto’s. Rond lunchtijd verzamelen de cowerkers, daghosten, gangmakers en de occiasional toevallige bezoeker en eten we de left-overs van de opening, lekker vegetarische pathe, worst en parmaham! Fijn dat het allemaal zo diervriendelijk is, het lijkt wel verrekt veel op vlees…maar weggooien is ook zo zonde. Bij de cowerkclub houden we van hergebruik.

Intussen hebben we een aardige verzameling plantjes, dus hebben we er soms een dagtaak aan, om ze allemaal te bewateren, opera voor te zingen en de blaadjes op te poetsen.

FullSizeRender 23

Daar ben ik bezig met een giga-kalenderplanning, ergens in het pand hebben we een whiteboard gevonden ter grote van een kleine stacaravan, en die zijn we nu met wasitape aan het transformeren tot multifunctionele agenda, want het is nogal een drukte hier aan het worden: Bewust Leiden en omstreken Gangmakerij#6 Cowerkclub KraftPark Leiden Happy Planet Platform Roos doet: Massage De Zenmakerij Bio Qi en vele andere gebruikers, en dat allemaal onder de paraplu van DÉ PLEK .

Rond 15 uur komt een oude kennis aanwaaien van Studio Moio die bezig is het MBO-onderwijs te vernieuwen…mooie verhalen! Rond 16 uur ga ik toch maar aan die arbeid, binnen 1 uur heb ik een folder af, daarna nog wat email afwerken en tegen 18 uur komt Remco de Wit langs, hij zag mij buiten mediteren en kwam ff zijn co-huurder voorstellen. Hij ziet aan mijn gezicht dat ik een beetje scheel kijk van hoofdpijn (ben net een week ziek geweest en het is volle maan…) of ik een shiatsu-behandeling wil…nou dat hoef je geen 2 x te zeggen. Op de tweede etage zit Massage in Bedrijf met zijn praktijk en daar heeft hij mij GODDELIJK onder handen genomen, ik wist niet dat ik zoveel spanning had in mijn lichaam.

Intussen brainstormen we ook over een supershakefeest, met lekkere smoothies en muziek. Ik plan gelijk nog een afspraak in voor maandag, want na hart werken, mag je ook hard ontspannen, het liefst door een shiatsutherapeut met stevige handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *